Izvor: SEEcult.org, 06.Dec.2011, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi stari Remont

Galerija Remont zaživela je u novom prostoru u Maršala Birjuzova 7 izložbom slika Nikole Markovića, a svečano će biti otvorena 23. decembra tradicionalnom novogodišnjom prodajnom izložbom. Prva izložba u novom prostoru Remonta otvorena je 5. decembra posle petomesečne izlagačke pauze te galerije, koja je proteklih 11 godina u tržnom centru na Trgu republike, poznatijem kao Staklenac.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Kolaži otvorili vrata „Remonta”

Izvor: Politika, 06.Dec.2011

U novom prostoru galerije „Remont” u Ulici Maršala Birjuzova upriličena je prva izložba...Posle šest meseci, vrata „Remonta” otvorio je umetnik Nikola Marković ciklusom radova „Slike”. On je koristio poznate motive iz novije kulturne istorije, kao što su fotografije festivala Vudstok...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.