Novi spot Red Hot Chili Peppers na MTV-ju

Izvor: Kontra magazin, 17.Avg.2011, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot Red Hot Chili Peppers na MTV-ju

MTV Ekskluzivna premijera donosi u četvrtak, 18. avgusta u 10:00, u sklopu emisije Top 10 @ 10 , dugoočekivani novi spot kultnog kalifornijskog kvarteta Red Hot Chili Peppers The Adventures of Rain Dance Maggie . The Adventures of Rain Dance Maggie je prvi singl sa novog albuma I'm With You koji će biti objavljen 26. avgusta. Naslednik slavnog albuma Stadium Arcadium donosi i promene u postavi -umesto Johna Frusciantea gitarista je sada Josh Klinghoffer, ali i u mišljenju originalnih članova benda. Bez sumnje - ovo je novi početak rekao je Anthony Kiedis, a Chad Smith zaključio Ovo je novi bend. Isto ime, ali novi bend. RHCP su prvo odlučili da snime spot s mladom hip hop umetnicom Kreayshawn, da bi se na kraju predomislili i posao prepustili reditelju Marcu Klasfeldu (Jay Z, Katy Perry, Foo Fighters, Avril Lavigne...). Kako to obično biva The Adventures... nije trebalo da bude predstavljen kao singl. Iako se bendu pesma svidela oni je nisu videli kao singl, ali su na kraju prevagnula mišljenja brojnih ljudi koji su je istakli kao najbolju pesmu sa albuma. Flea je, ipak, priznao da nije dobar u odabiru singlova, a opisao ju je kao cool, simple, funky little jam potpuno drugačiji od ostalih. Kako izgleda taj cool, simple, funky little jam u video izdanju pogledajte ekskluzivno u Top 10 @ 10 na regionalnom MTV-ju u četvrtak, 18. avgusta tačno u 10 sati.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte novi spot RHCPa

Izvor: BalkanRock.com, 17.Avg.2011

Red Hot Chili Peppers objavili su video spot ze pesmu "The Adventures Of Rain Dance Maggie" i možete ga pogledati na našem portalu.

Nastavak na BalkanRock.com...

Novi spot grupe Red Hot Chili Peppers na MTV-u

Izvor: Story, 18.Avg.2011, 00:11

U četvrtak 18. avgusta u 10 sati MTV ekskluzivna premijera donosi u sklopu emisije Top 10 @ 10 dugoočekivani novi spot kultnog kalifornijskog kvarteta Red

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.