Novi filmovi Malika i Grinaveja na Berlinalu

Izvor: Beta, 15.Dec.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi filmovi Malika i Grinaveja na Berlinalu

BERLIN, 15. decembra 2014. (Beta-AP) - Novi filmovi Terensa Malika i Pitera Grinaveja su medju prvim odabranim ostvarenjima koja će biti prikazana u predstojećem izdanju Berlinskog festivala u februaru 2015. godine, saopšteno je u ponedeljak.

Organizatori festivala su naveli da će Malikov "Knight of Cups", u kojem glume Kristijan Bejl, Kejt Blančet i Natali Portman, imati svetsku premijeru u takmičarskom delu Berlinala.

Britanski reditelj Piter Grinavej na festivalu će >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << se pojaviti sa novim ostvarenjem "Eisenstein in Guanajuato".

Medju ostalim filmovima koji će biti prikazani na festivalu od 5. do 15. februara 2015. biće i rediteljski debi Hajra Bustamantea iz Gvatemale "Ixcanul Volcano", kao i filmovi nemačkog režisera Andreasa Drezena "As We Were Dreaming" i njegovog britanskog kolege Endrjua Hejga "45 Years".

Žiri na prvom u godini velikom evropskom filmskom festivalu predvodiće američki reditelj Daren Aronofski, koji će, zajedno sa svojim kolegama, izabrati dobitnike Zlatnog medveda i drugih nagrada.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Novi filmovi legendarnih reditelja Terena Malika i Pitera Grinaveja na Berlinalu

Izvor: Blic, 15.Dec.2014

Novi filmovi Terensa Malika i Pitera Grinaveja su medju prvim odabranim ostvarenjima koja će biti prikazana u predstojećem izdanju Berlinskog festivala u februaru 2015. godine, saopšteno je danas...Organizatori festivala su naveli da će Malikov “Knight of Cups”, u kojem glume Kristijan Bejl,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.