Novi film Hoakina Finiksa je toliko napet da se glumac onesvestio na setu

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 08:47

Novi film Hoakina Finiksa je toliko napet da se glumac onesvestio na setu

Hoakin Finiks se onesvestio dok je snimao napetu scenu svog novog filma "Bo se plaši" ("Beau is Afraid").

U subotu je pisac i reditelj Ari Aster otkrio da se Finiks (48) srušio na setu tokom emotivno napete scene.

"Postojala je scena koja je bila veoma napeta za Peti (Lu Pon), kamera je bila na njoj, ne na njemu — i odjednom je [Finiks] ispao iz kadra", rekao je Aster.

"Bio sam stvarno ljut jer je to bio dobar snimak. Zbunjeno sam otišao da vidim šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se dešava i video da je on kolabirao. Znao sam da je loše jer je dozvoljavao ljudima da ga dodiruju, a ljudi su se brinuli o njemu i on je to dozvoljavao."

"Poenta je u tome da se on onesvestio u trenutku kada je neko drugi bio u kadru, u centru pažnje. Fokus nije bio na njemu, ali on je toliko bio investiran u svoj lik i tu za druge. Ima nečeg poetičnog u tome što se onesvestio kada je pažnja bila na nekom drugom."

U januaru A24 je objavio zvanični trejler za "Beau Is Afraid", Asterov prvi film od "Midsommar" iz 2019, koji izgleda prati Finiksovog naslovnog lika Boa tokom dugog perioda njegovog života.

Bo je opisan kao paranoičan čovek, koji kreće na putovanje da bi „došao kući svoje majka", koju igra Lu Pon, 73.

Osim Finiksa i Lu Pon, u filmu glume i Nejtan Lejn, Ejmi Rajan, Stiven Mekinli Henderson, Hejli Skvajers, Denis Menoše, Кajli Rodžers, Ričard Кind, Armen Nahapetijan, Zoi Lister Džons i Parker Pozi.

"Beau Is Afraid" stiže u bioskope 21. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.