Novi dokumentarni film o Bitlsima

Izvor: B92, 25.Jun.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dokumentarni film o Bitlsima

Na festivalu dokumentarnog filma u Silver Springu prikazan je film "All together", film o "Bitlsima" (Beatles) u kojem se vide članovi legendarne grupe kako sarađuju na spektaklu za "Sirk de solej" (Cirque de Soleil).

Film po nazivom "All Together Now" prikazuje Pola Makartnija (Paul McCartney) i Ringa Stara (Starr) kako sa udovicom Džona Lenona (John Lennon) Joko Oko i udovicom Džordža Harison (George Harrison) Olivijom (Olivia) i producentom Džordžom Martinom, remiksuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muziku za scenski nastup predstave "Love" u Las Vegasu.

"Hteo sam da ispričam priču o tim ljudima koji su mit. Oni su mitski likovi", izjavio je kanadski režiser Ejdrijan Vils (Adrian Wills). "Njima je to bio način da se suoče sa prošlošću".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.