Izvor: Beta, 26.Nov.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Adel prodat u 2,8 miliona primeraka za pet dana

Novi album britanske pop zvezde Adel "25" prodat je u SAD u 2,8 miliona primeraka pet dana nakon objavljivanja i najprodavaniji je album u Severnoj Americi, preneli su danas lokalni mediji u SAD.Posle SAD, album je u susednoj Kanadi prodat u 261.000 primeraka kao i hit singl s albuma "Hello", saopštila je izdavačka kuća Nilsen mjuzik.Adel (27) postala je popularna 2009. godine kada je osvojila nekoliko muzičkih nagrada Gremi. Njen najveći hit je "Someone like you".

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Najzabavnija verzija do sada: "Dečiji" instrumenti i neverovatna Adel (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2015

Pevačica Adel oborila je sve rekorde prodaje. U Americi za tri dana album “25“ prodat je u preko 2,5 miliona primeraka, očekuje se da će u Velikoj Britaniji do kraja nedelje prodaja biti blizu milion. Kako prenosi “Bilbord“ ovo je najprodavaniji album ikada...Ona je u gostima kod voditelja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.