Novi Pazar: Zbog pandemije nema nagrade

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 11:26

Novi Pazar: Zbog pandemije nema nagrade

Savet za nagradu“Ahmed Vali“je odlučio da za 2020. godinu ona neće biti dodeljena. Zbog situacije sa pandemijom kovid-19 koja je u 2020. i delu 2021. godine uticala na naše živote, Kulturni centar Novi Pazar će ove godine pauzirati sa dodelom ovog priznanja.

Inače, Kulturni centar Novi Pazar je ustanovio nagradu “Ahmed Vali“ za ostvarenje u kulturi i umetnosti i nauke o kulturi i umetnosti, a dodeljuje se umetniku ili naučniku koji je postigao visoke rezultate na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << polju umetnosti, odnosno tumačenja umetnosti i daje se za rezultate u dugogodišnjem stvaranju, ali i za povod u prethodnoj godini, prenosi kcnovipazar.com.

O narednom dobitniku ove nagrade razmatraće se u januaru 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.