Novi Diznijev kanal od 3. oktobra u Srbiji

Izvor: S media, 02.Okt.2009, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Diznijev kanal od 3. oktobra u Srbiji

Holivudski studio "Volt Dizni" lansiraće u subotu, 3.oktobra, novi dečiji televizijski kanal "Dizni XD", namenjen državama sa prostora bivše Jugoslavije, saopštio je njihov zastupnik, beogradska agencija "Markon".

"Dizni XD" zameniće dosadašnji dečji TV kanal "JETIX" u svim kablovskim i drugim platformama (DTH, IPTV), a emitovaće se u takozvanom "lokalizovanom obliku"- sa srpskim titlom, a posebne verzije biće sa slovenačkim i hrvatskim titlom.

Novi Diznijev >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kanal predstavlja uzbudljivu kombinaciju igranog i animiranog programskog sadržaja.

Namenjen je prvenstveno dečacima od 6 do 14 godina i prilagodjen njihovim željama, bavi se otkrićima, dostignućima, sportom, avanturom, muzikom, video igrama i humorom.

U programskom sadržaju isticaće se igrani filmovi čuvenog studija "Dizni", kao i animirani programi (novi i iz arhive), a biće emitovane i reklame lokalnih oglašivača.

Već prvog dana počinje emitovanje igrane serije "Zeke and Luther", a na programu će biti i dva bioskopska blokbastera za celu porodicu - filmovi "A bug's life" i "Sky high".

Od prve sedmice biće uspostavljen termin za fimske večeri - svake subote.

"Dizni XD" pokrenut je u februaru ove godine u SAD, sa rekordnom gledanošću već tokom premijernog vikenda emitovanja, a rekordne rezultate postigao je i u Francuskoj gde je startovao 1. aprila.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.