Nova sezona Tvin Piksa pomerena za 2017.

Izvor: B92, 08.Jul.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezona "Tvin Piksa" pomerena za 2017.

Iako je najavljivana za sledeću godinu, novu sezonu kultne serije „Tvin Piks“ ćemo ipak gledati 2017.

Mark Frost, koautor serije sa Dejvidom Linčom, u nedavnom intervjuu je najavio da će nove epizode, koje je napisao zajedno sa Linčom, biti prikazane na kablovskoj televiziji Showtime 2017. godine.

Frost je još dodao:

„Ovo je veliki izazov za sve nas. Ne samo da ćemo se vratiti tamo gde smo stali, nego želimo da podignemo lestvicu na viši nivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i snimimo još bolju seriju. Nakon četvrt veka odsustva, ponovo smo tu. Završili smo scenario, a rad na seriji počinjemo u septembru“

Kanal Showtime je prošlog oktobra najavio da će u drugoj polovini 2016. emitovati 9 novih „Tvin Piks“ epizoda. U aprilu, Linč je izjavio kako se povlači iz ovog projekta zbog finansijskih razloga, da bi u maju rekao da ipak ostaje.

U međuvremenu, glumice iz originalne podele Šerlini Fen i Šeril Li, otkrile su da će se umesto planiranih 9, ipak snimati 18 epizoda. Takođe, potvrđeno je da će muziku raditi Anđelo Badalamenti, čovek koji stoji iza svih onih poznatih „Tvin Piks“ melodija. Inače, Badalamenti je stalni Linčov saradnik i komponovao je muziku za većinu njegovih filmova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.