Nova predstava pozorišta u Pirotu

Izvor: B92, 13.Apr.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova predstava pozorišta u Pirotu

U Narodnom pozorištu u Pirotu počele su pripreme predstave za decu "Začarano magarence" u režiji Branislava Nedića a prema motivima teksta Erika Vosa.

Premijera je zakazana za početak maja.

"Začarano magarence” će u maju biti i deo programa pirotskog pozorišnog festivala "Mali Joakim" u okviru Susreta pozorišta Srbije "Joakim Vujić".

"Tema je nešto što je vrlo blisko današnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << generacijama. Reč je o komadu sa puno humora, igre, muzike i plesa. Na kraju pobedi dobro. Loša deca se poprave, dobre devojčice budu još bolje i na kraju je pravi hepiend", izjavio je Nedić.

U predstavi igraju Tijana Petrović, Danijela Ivanović, Milan Nakov, Zoran Živković i Aleksandar Radulović.

Nedić je dodao da je dobro što se Festival "Joakim Vujić" održava u raznim gradovima Srbije.

"Pre nekoliko godina Susreti su bili u Kruševcu, potom u Šapcu, sada u Pirotu. Selimo se s jednog na drugi kraj Srbije. To je lepo jer na taj način se vraćamo udruživanju, prijateljstvu i zajedničkim vezama”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.