Nova pesma Barta Bakaraka inspirisana oružanim nasiljem u školama (VIDEO)

Izvor: Beta, 17.Sep.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pesma Barta Bakaraka inspirisana oružanim nasiljem u školama (VIDEO)

Jedan od najuspešnijih autora pop pesama Bart Bakarak objavio je danas novu pesmu inspirisanu oružanim nasiljem u američkim školama.Devedestogodišnji Bakarak je u saradnji s dobitnikom Gremija Rudijem Perezom napisao pesmu "Live to See Another Day" koja je podstaknuta masakrom u školi u Parklendu na Floridi kao i drugim takvim nesrećama.Pesma je snimljena uz učečće Simfonijskog orkestra Majami i vokala dve devojke s Floride, preneo je AP.Zarada će biti donirana Fondaciji Sendi Huk promis, koja je dobila ime po školi u Konektiketu u kojoj je 2012. ubijeno 20 dece.Bakarak je jedan od najupešnijih kompozitora pop pesama. Medju njegovim hitovima su "Raindrops Keep Fallin' on My Head", "I Say a Little Prayer" i "Walk on By".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pesma Barta Bakaraka posvećena žrtvama nasilja u američkim školama

Izvor: B92, 18.Sep.2018, 11:17

Jedan od najuspešnijih autora pop pesama Bart Bakarak objavio je novu pesmu inspirisanu oružanim nasiljem u američkim školama...Devedestogodišnji Bakarak je u saradnji sa dobitnikom Gremija Rudijem Perezom napisao pesmu "Live to See Another Day" koja je podstaknuta masakrom u školi u Parklendu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.