Nominovani za regionalnu MTV nagradu su...

Izvor: B92, 09.Sep.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nominovani za regionalnu MTV nagradu su...

Za regionalnu MTV Best Adria Act nagradu, koja će biti dodeljena 9. novembra u Glazgovu, nominovani su Vav Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik, dok će peti nominovani sastav izabrati publika MTV-a.

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada (MTV EMA) se približava, a sa njom i izbor za najboljeg izvođača iz regiona. Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu biće nominovano pet izvođača iz regiona, sopšteio je regionalni MTV kanal.

Kako bi takmičenje učinili zabavnijim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u izbor su uključeni i verni fanovi. Naime, MTV je otkrio četiri izvođača koja su se direktno plasirala u trku za MTV Best Adria Act, dok će petog nominovanog izvođača izabrati publika.

Četiri nominovana izvođača koja su već nominovana za MTV Best Adria Act nagradu su:

1. Van Gogh

2. Vatra

3. Punčke

4. Gramatik


Zahvaljujući glasovima publike jedan od dole navedenih izvođača postaće peti nominovani za Best Adria Act nagradu:

1. Elemental

2. Kandžija

3. S.A.R.S.

4. Skroz

5. Who See


Ove godine uvedene su Wild Crad nominacije koje omogućavaju publici da glasanjem na društvenoj mreži Twitter odluči o još jednom, petom, nominovanom izvođaču koji će se sa četiri već izabrana benda boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Dakle, navedenih pet bendova od danas kreću u trku za WildCard nominaciju. Glasanje za Wild Card fazu traje do nedelje, 14. septembra u 23:59, i odvijaće se isključivo putem Twittera i to korišćenjem heštega #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača.

Obavezno moraju da stoje oba heštega: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača kako bi glas bio validan i ubrojan u krajnji rezultat glasanja. Hashtagovi kojima se glasa za ponuđene izvođače izgledaju ovako:

1. #MTVEMA #NominateElemental

2. #MTVEMA #NominateKandzija

3. #MTVEMA #NominateSars

4. #MTVEMA #NominateSkroz

5. #MTVEMA #NominateWhosee

Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike korišćenjem određenog heštega na Twitteru plasiraće se u sledeći, finalni krug takmičenja za MTV Best Adria Act nagradu gde ga već očekuju Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik.

Sledeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počeće 16. septembra, trajaće do 21. oktobra u ponoć i odvijaće se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regionu takmičiti Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodele “2014 MTV Europe Music Awards” nagrada održaće se u dvorani "The Hydro" u Glazgovu u nedelju, 9. novembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.