Njihovo je srce ogromno: Poznati bend donirao 47 miliona dolara u dobrotvorne svrhe

Izvor: B92, 18.Dec.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihovo je srce ogromno: Poznati bend donirao 47 miliona dolara u dobrotvorne svrhe

Pevač čuvene grupe “Coldplay” otkrio je da svi članovi benda daju novac humanitarnim organizacijama.

Kris Martin, pevač britanske grupe “Coldplay” na računu poseduje 90 miliona dolara, ali on taj novac ne troši samo na sebe. Strani mediji prenose da on 10% od tog novca daje u humanitarne svrhe. Kris je izjavio da ga je majka naučila da donira novac onima kojima je potreban i tome ga je učila od malena. Kris oduvek ima svest o tome, zato je i tako human.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ceo bend daje 10% svoje zarade u 28 humanitarnih organizacija. Taj iznos je do sada neverovatnih 47,5 miliona dolara. Oni poklanjaju novac deci i bolnicama uglavnom.

Ukoliko imate prilike da idete na koncert ovog benda, dve stvari su sigurne: zagarantovan je dobar provod, a deo vašeg novca od karata usreći će one kojima je novac neophodan.

Svaka čast momcima iz benda!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.