Njaveća želja legendarnog Milorada Mandića Mande biće ostvarena - Najavljena rekonstrukcija pozorišta Boško Buha

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 22:45

Njaveća želja legendarnog Milorada Mandića Mande biće ostvarena - Najavljena rekonstrukcija pozorišta "Boško Buha"

Poznati glumac svojevremeno je bio upravnik ovog teatra.
Legendarni glumac Milorad Mandić Manda, koji je tokom karijere ostvario brojne uloge u pozorištu "Boško Buha" čiji je bio i upravnik, maštao je o rekonstrukciji ovog teatra.
Ta njegova želja konačno će biti ispunjena budući da je sadašnja upravnica ovog teatra Maša Mihailović potvrdila da će radovi na obnovi pozorišta početi 15. aprila.
- Imali smo sastanak sa Sekretarijatom za investicije i izvođače, i planiran je početak radova 15. aprila, koji će trajati 500 kalendarskih dana, što je okvirno godinu i po dana - istakla je Maša Mihailović na konferenciji za medije povodom premijere predstave "Oliver Tvist".
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.