Ništa od razvoda: Uprkos svemu što se desilo ostaće zajedno

Izvor: B92, 17.Dec.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od razvoda: Uprkos svemu što se desilo ostaće zajedno

Iako je ovo bila jako teško godina za Kardašijan i Vest porodicu, mnogi su mislili da njihov brak neće opstati.

Svaki dan su svetski mediji pokušavali da dođu do nekih informacija vezanih za brak rijaliti zvezde Kim Kardašijan i poznatog repera Kanje Vesta, pa su čak dokopali informacija da se slavni par razvodi, ali te glasine ipak nisu tačne.

Kim i Kanje su konačno ponovo viđeni zajedno i to u njihovoj porodičnoj kući u Los Anđelesu. Svetski mediji navode >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ovaj par deluje zaljubljeno i srećno. Izgeda da je kriza koju su imali uspešno prebrođena i da oni nastavljaju dalje.

Podsetimo, Kim je početkom oktobra opljačkana u Parizu kada su članovi bande Pink Panter ukrali sav njen nakit, a onda je pre par nedelja Kanje hitno hospitalizovan zbog navodnog nervnog sloma.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) NIŠTA OD RAZVODA: I pored nedaća i neslaganja Kim i Kanje ostaju zajedno

Izvor: Kurir, 17.Dec.2016

...Izgleda da je zajednica Kardašijan-Vest snažnija nego što se isprva mislilo, mada možda je samo u pitanju isplativost pomenutog braka Šta god da je slučaj kontroverzni par ostaje u braku Svaki dan su svetski mediji pokušavali da dođu do nekih informacija o rijaliti zvezdi Kim Kardašijan i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.