Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nismo pali s Marsa

- U novoj sezoni imaćemo tri premijere na Velikoj i dve na kabaretskoj sceni „Milenko Zablaćanski“ - kaže za Glas javnosti Mihailo Miša Vukobratović, dugogodišnji upravnik Pozorišta na Terazijama.

- Nastojaću da u delo počnem da sprovodim ideju o formiranju jedinstvenog ansambla. Čini mi se da je ovo pogodan trenutak da krenemo u tom pravcu, jer je naša kuća polako počela da se etablira, odnosno da zauzima jedan određen prostor koji joj, i inače, pripada u pozorišnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << životu Srbije. Neophodno je da dođe do određenog sažimanja, jer ja kao direktor ove kuće moram da budem svestan ekonomske situacije u kojoj se društvo nalazi, a samim tim i pozorište. Dakle, naš cilj je da na sceni imamo sposobnog izvođača koji će umeti da emocije sprovede kroz glumu, song i igru. Naravno, s druge strane, svesni smo i činjenice da je to nešto što ne može preko noći da se uradi.

Pozorište na Terazijama u novoj sezoni, tačnije 23. decembra, proslaviće šest decenija postojanja...

Nove epizode „Bele lađe“

Pored niza pozorišnih predstava, Vukobratović tokom dosadašnje karijere režirao je i brojne filmove i televizijske serije. Među njima je i „Bela lađa“.

- U početku je bilo planirano da se serija prikazuje tri sezone, ali zbog njene velike popularnosti odlučeno je da bude snimljen još jedan serijal. Ovo što se dešava oko nas, pre svega u tom političkom životu, zaista sa punim pravom ima opravdanje za nastavak te satirične priče, a nove epizode počećemo da snimamo krajem oktobra ili početkom novembra - najavljuje Vukobratović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.