Nikolas Kejdž u nastavku popularnog trilera iz 2005. VIDEO

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 10:36

Nikolas Kejdž u nastavku popularnog trilera iz 2005. VIDEO

Nikolas Kejdž i Bil Skarsgard glume u predstojećem filmu "Gospodari rata", a nedavno im se pridružila i zvezda Marvelovog Spajdermena Lora Harijer.

"Gospodari rata" je nastavak kriminalističkog trilera "Gospodar rata" iz 2005, u kojem je Kejdž igrao trgovca oružjem Jurija Orlova. Orlov kasnije saznaje da ima sina Antona (Skarsgard), koji je postao najveći rival svog oca. Osim što prodaje oružje, Anton pokušava da okupi i vojsku plaćenika koji će učestvovati u američkim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sukobima na Bliskom istoku.

Priča će se fokusirati na rivalstvo između oca i sina.

Nije poznato koju će ulogu u filmu igrati Lora Harijer, ali "Dedlajn" je otkrio da će se Jurij i Anton takmičiti za pažnju iste žene.

Film će režirati Endru Nikol, reditelj originalnog filma, koji je poznat i po klasicima kao što su Gataka, Trumanov šou i Domaćin. Producenti su Filip Rasel i Fabris Đanfermi.

Sem po ulozi u filmu "Spajdermen: Povratak kući", Lora Harijer je poznata i po ulogama u filmu "Black Klansman", nagrađenom Oskarom, Netfliksovoj drami "The Starling" i ostalima.

Iako je "Gospodar rata" podelio kritičare, mnogi su pohvalili film zbog realističnog prikaza trgovine oružjem i smrtonosnih posledica koje nosi.

Kejdž je takođe dobio brojne pohvale za svoj harizmatični nastup.

Publika je film ocenila sa 85% na Roten Tomatosu, dok su mu kritičari dali ocenu od 62 odsto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.