Nikolas Kejdž surovo iskren: Bio sam dužan 6 miliona dolara, zato sam uzimao svakakve jadne uloge

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 07:09

Nikolas Kejdž surovo iskren: Bio sam dužan 6 miliona dolara, zato sam uzimao svakakve jadne uloge

Glumac Nikolas Kejdž se priseća perioda u svojoj karijeri kada je preuzimao tone glumačkih poslova da bi otplatio dug od 6 miliona dolara, a mnogi od tih filmova uopšte nisu bili tako dobri.

Kejdž je na filmskoj sceni više od tri decenije, i iako je glumio u mnogim priznatim filmovima, takođe je bio uključen u priličan broj manje uspešnih filmova direktno na DVD koji nisu prošli tako dobro kod kritičara ili publike.

U nedavnom intervjuu Kejdž se osvrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na neke od filmova koje je snimio 2010-ih, priznajući da su bili "loši“. Iako je igrao mnoge uloge kako bi pomogao u otplati velikog duga nakon kraha stambenog tržišta, glumac ističe da je i dalje davao sve od sebe u svakoj predstavi.

"Previše sam se bavio nekretninama. Tržište nekretnina se srušilo i nisam mogao da izađem na vreme. Sve sam im vratio, ali je bilo oko 6 miliona dolara. Nikada nisam podneo zahtev za bankrot. Posao je uvek bio moj anđeo čuvar." Možda nije bio uspešan, ali je ipak bio posao. Čak i ako film završi kao jadan, meni je stalo svaki put", rekao je Kejdž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.