Nikolas Kejdž o sceni iz 1987.: Fanovi su hteli da me šamaraju VIDEO

Izvor: B92, 01.Apr.2023, 21:39

Nikolas Kejdž o sceni iz 1987.: "Fanovi su hteli da me šamaraju" VIDEO

Nikolas Kejdž prisetio se svoje poznate scene iz filma "Moonstruck", u kojoj mu čuvena pevačica Šer govori da se "trgne", pa potom ga ošamari.

Glumac u ragovoru za Entertainment Tonight otkrva da su njegove obožavateljke često rekreirale ovu scenu, odnosno da su to radile kada bi negde u javnosti videle Kejdža.

"Dugo posle izlaska filma, kada bih, na primer, išao pešice do aerodroma, ljudi su imali običaj da mi govore 'Pomeri se!' i ošamari me. To je očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << deo posla“, rekao je Kejdž, koji je igrao Ronija Kamarerija u hit komediji iz 1987. godine.

"Moonstruck" je osvojio Oskara u tri kategorije - za najbolju glumicu, najbolju sporednu glumicu i najbolji scenario.

Inače, uskoro izlazi novi film u kome glavnu ulogu igra Nikolas Kejdž. Reč je o filmu "Renfild", u kome je slavni glumac otelotvorio grofa Drakulu.

"Ono što ga čini super zabavnim je to što je to komedija, a kada dobijete pravi ton, komedija i horor, kao "Američki vukodlak" u Londonu, to je sjajno", rekao je Kejdž u intervjuu za Varieti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.