Niko ne zna šta da misli o digitalno podmlađenom Polu Makartniju VIDEO

Izvor: B92, 24.Jul.2021, 16:40

Niko ne zna šta da misli o digitalno podmlađenom Polu Makartniju VIDEO

Pol Makartni predstavio je novi video spot za pesmu "Find My Way" na kojoj mu se pridružio muzičar Beck, a posebno čudan kreativni izbor za spot začudio je obožavatelje.

Pesma se nalazi na njegovom poslednjem albumu "McCartney III: Imagined", a u spotu pojavljuje se digitalno podmlađeni Makartni koji pleše po hodnicima hotela i drugim lokacijama.

Spot je režirao Endrju Donoho koji je poznat po radu na spotovima Žanel Mone, The Strokes i Khalida, koprodukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpisuje Hyperreal Digital koji su se specijalizovali za stvaranje hiperrealističnih avatara, a za koreografiju je zaslužan Fil Tajag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.