Nezadovoljni fanovi traže rimejk osme sezone serije Game of Thrones

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezadovoljni fanovi traže rimejk osme sezone serije "Game of Thrones"

Osmu sezonu planetarno popularne serije "Game of Thrones" mnogi smatraju lošom, a peticiju kojom se traži rimejk potpisalo je više od 700.000 nezadovoljnih fanova.

Poslednja sezona serije bazirane na knjigama Georgea RR Martina naišla je na oštre kritike korisnika interneta. Razočarani fanovi su toliko nezadovoljni pričom i sudbinom omiljenih likova da su odlučili pokrenuti peticiju na internet stranici Change.org kojom traže rimejk kompletne osme sezone koja je ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i poslednja.

Potpisnici peticije traže da rimejk urade "sposobni" scenaristi tvrdeći da su David Benioff i DV Weiss dokazali da su "nesposobni".

Sledeća Martinova knjiga "The Winds of Winter" je još uvek u procesu pisanja, a TV serija ima drugačiji završetak.

"Ova serija zaslužuje poslednju sezonu koja ima smisla", poručuju potpisnici peticije koji smatraju da se u osmoj sezoni žurilo, da ona predstavlja nepoštovanje prema autoru, kao i da je osam godina razvoja likova "bačeno u vodu".

S obzirom na činjenicu da snimanje jedne epizode košta oko 15 miliona eura, teško je verovati da će HBO udovoljiti potpisnicima peticije. Serija je veoma popularna, a u nedelju je epizodu gledalo 18,4 miliona ljudi na svim platformama.

Poslednja epizoda serije "Game of Thrones" će biti prikazana u nedjelju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.