New Order zvezde II dana Exita

Izvor: B92, 13.Jul.2012, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

New Order zvezde II dana Exita

Posle odličnih nastupa hedlajnera Duran Duran i Gossip prvog dana Exita, danas posetioce Petrovaradina očekuju novi uzbudljivi koncerti i događaji, a zvezde večeri su engleski veterani New Order.

Na Glavnoj bini sviraće "Nju order", na Fjužn bini su koncerti benda "Lolobriđida", britanskih pankera "Toj dols" i domaćih "Jarbola" i "Goblina". Na Eksploziv bini čućete "Grenpa Kendis", "No Vej Bek", "Bridž" i "Krul hend".

Na glavnoj bini nastupiće sjajni plesni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastav, Hercules and Love Affair, kao i pop legende, New Order, čiji će koncert slušaoci radija B92 moći da prate u direktnom prenosu.

Petak uveče na mt:s Dance Areni obeležiće Reboot Live i Luciano, dok će Jelen Fusion bina ugostiti čuvene pankere, The Toy Dolls. Happynovisad s ponosom će predstaviti Jimmy Edgar Live AV! Show, a Elektrana australijski sastav Sneaky Sound System. Suba će ugostiti holandski klupski kolektiv, BMKLTSCH Records, a Explosive američki Cruel Hand.

Organizator podseća i da će drugi dan festivala biti u znaku maskenbala i pozivaju posetioce da se večeras priključe velikom Egzit karnevalu pod maskama: "Ne zaboravite da je danas petak 13! Počnite da pripremate najluđe maske jer će Tvrđava večeras postati karneval, a neka vas srednjevekovni okoliš inspiriše na sve ono u šta možete da se pretvorite u toku jedne večeri! Na žurci na kojoj je dozvoljeno sve, izaberite i vi svoju metamorfozu!"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.