Netflix potvrdio datum izlaska treće sezone serije Lupin

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 17:44

Netflix potvrdio datum izlaska treće sezone serije "Lupin"

Netfliks je potvrdio da treća sezona "Lupina" stiže 5. oktobra 2023. Francuski triler dobio je svoju službenu najavu još u septembru 2022. i fanovi ove serije od tada spekulišu o mogućem datumu izlaska novih nastavaka.

Lupin je serija koja je bazirana na kultnoj francuskoj knjizi Morisa Leblanka o Arsenu Lupinu, lopovu i majstoru prerušavanja. Glavni lik je Asan Diop (Omar Si), koji u prvoj sezoni organizuje pljačku ogrlice Marije Antoanete iz muzeja Luvre. Kasnije saznajemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je ta pljačka zapravo osveta zbog Asaneovog oca, koji je pre 20 godina bio optužen za zločin koji nije počinio.

U finalu druge sezone napokon se osvećuje Hubertu Pelegriniju koji je u prošlosti smestio njegovom ocu. Upravo je kraj druge sezone zapravo i početak treće, koja nam stiže. Šta gledaoce čeka u trećoj sezoni?

Asane se u trećoj sezoni skriva i pokušava da nauči da živi daleko od supruge i sina. Zbog patnje se ipak vraća u Pariz kako bi im predložio da napuste Francusku i započnu život negde drugde,ali plan će mu se preokrenuti naglavačke. Postaće glavna meta u Parizu, a njegova sposobnost prerušavanja doći će do izražaja više nego ikad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.