Netfliksova serija koja je prva u trendingu širom sveta, fanovi: Nije za svakoga VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2022, 19:14

Netfliksova serija koja je prva u trendingu širom sveta, fanovi: "Nije za svakoga" VIDEO

Netfliks ima još jednu uspešnu seriju. Serija "Archive 81" objavljena je 14. januara 2022. godine, a već naveliko hara trendingom.

Prema podacima analitičke kompanije FlixPatrol, ova serija prestigla je britansku hit miniseriju "Stay Close", koja je nedeljama bila prva u trendingu. Sada je na prvom mestu trendinga u Hrvatskoj, a i širom sveta, "Archive 81".

Pre 13 dana objavljen je i službeni trailer serije, koji je dosad skupio više od milion pregleda. U seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je reč o zaposlenom u arhivu koji je angažovan da obnovi zbirku kaseta. Naposletku rekonstruiše rad filmske rediteljke i njeno istraživanje opasnog kulta.

U seriji glume Mamoudou Atie, Dina Šihabi, Evan Jonigkajt, Julija Čan, Ariana Nil, Met Mekgori, Martin Donovan i mnogi drugi. Seriju je kreirala Rebeka Zonenšajn.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netfliksova serija "Archive 81" hara trendingom

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2022, 08:52

Netfliks ima još jednu uspješnu seriju. Serija "Archive 81" objavljena je 14. januara 2022. godine, a već naveliko hara trendingom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.