Netfliks potvrdio: Stiže poslednja sezona Krune FOTO

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 09:48

Netfliks potvrdio: Stiže poslednja sezona "Krune" FOTO

Serija "Kruna" ulazi u novu eru.

Prve fotografije dugo očekivane šeste i poslednje sezone serije vode nas u Škotsku početkom 2000-ih. Princ Vilijam (Ed Mekvi) ulazi na Univerzitet St. Endruza, gde se nada da će voditi što normalniji život pre nego što preuzme svoje kraljevske dužnosti.

On i ne zna da budućnost krune počinje upravo u kampusu kada upozna koleginicu studentkinju iz Berkšira, Kejt Midlton (Meg Belami).

19-godišnja Belami prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se za audiciju za ulogu Kejt Midlton nakon što je videla poziv na društvenim mrežama.

Šesta sezona Krune biće na Netflik-u kasnije ove godine, a Imelda Stonton će ponoviti svoju ulogu kraljice Elizabete II.

Takođe se vraćaju Lesli Menvil kao princeza Margaret, Dominik Vest kao princ Čarls, Elizabet Debicki kao princeza Dajana, Klaudija Harison kao princeza An i Olivija Vilijams kao Kamila Parker Bouls. Berti Karvel preuzima ulogu Tonija Blera. Salim Dav je Mohamed al Faied, a Khalid Abdalla je Dodi Faied. Rufus Kampa i Flin Edvards igraće prinčeve Vilijama i Harija u ranijim epizodama, dok će Luter Ford preuzeti ulogu ovog drugog kasnije u sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako je počela ljubavna priča princa Vilijama i Kejt Midlton: Prve zvanične fotografije šeste sezone "Krune" (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 29.Apr.2023

On i ne zna da budućnost krune počinje upravo u kampusu kada upozna koleginicu studentkinju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.