Izvor: Arte, 19.Jun.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Milovanović: 7x4

Do 10. jula, 2017. godine u Velikoj galerij Doma kulture Studentski grad, traje samostalna izlođba radova autora Nenada Milovanovića, pod nazivom, "7 x 4".

"Materijal sa kojim sam se susreo u toku rada, gvozdene pločice, inspirisao me je i omogućio da istražujem formu i oblik, i da kroz uslovlјeni geometrijski materijal pokušam da dočaram svoju ideju u novoj formi. Slučajnosti su neretko inspiracija umetnicima, kao i uviđanje dragocenosti u nečemu što bi nekome izgledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Arte << potpuno banalno... Naziv izložbe 7x4 proizašao je upravo iz dimenzija samih pločica koje sam pronašao na jednom beogradskom stovarištu, čime želim da naglasim uticaj svakodnevnih situacija na stvaralaštvo i sposobnost uviđanja istih, jer bez toga i bez dimenzije tog materijala ovih radova ne bi ni bilo." Nenad Milovanović

 

Nastavak na Arte...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Arte. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Arte. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.