Neda Arnerić predsedava žirijem Festivala drama i serija - Fedis

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Arnerić predsedava žirijem Festivala drama i serija - Fedis

Glumica Neda Arnerić biće predsednica Stručnog žirija na predstojećem 9. međunarodnom Festivalu drama i serija Fedis, koji se održava od 30. septembra do 2. oktobra 2019. u Beogradu, najavili su organizatori.

Proslavljena dramska umetnica predsedavaće žirijem jedinog Festivala TV serija i drama u jugoistočnoj Evropi u kojem se nalaze : Dragan Nikolić, urednik Filmskog programa Doma omladine, Meri Bilić urednica u Politici, Dragan Jovićević urednik Nina i Milan Krunić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << filmski i TV kritičar.

U konkurenciji za nagradu Zlatna antena nalazi se 15 domaćih i 5 serija iz regiona, a nominovani za nagradu, između ostalih su i: Žarko Laušević, Radivoje Bukvić, Lazar Ristovski, Sloboda Mićalović, Jovana Stoiljković, Vesna Trivalić, Igor Đorđević, Anita Mančić, Nenad Jezdić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Neda Arnerić predsedava žirijem Festivala drama i serija Fedis

Izvor: Radio 021, 08.Sep.2019

Glumica Neda Arnerić biće predsednica Stručnog žirija na predstojećem 9. međunarodnom Festivalu drama i serija Fedis, koji će se od 30. septembra do 2. oktobra održati u Beogradu, najavili su organizatori...Proslavljena dramska umetnica predsedavaće žirijem jedinog Festivala TV serija i drama...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.