Nećemo gledati nove sezone: Ovo su serije koje je Netflix iz nekog razloga otkazao VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2023, 08:23

Nećemo gledati nove sezone: Ovo su serije koje je Netflix iz nekog razloga otkazao VIDEO

U 2023. godini puno serija doživljava svoj kraj. Neke je Netflix otkazao zbog slabije gledanosti, a za neke je na red došla i poslednja sezona kojom se završava cela priča. Iako ćemo 2023. videti povratak omiljenih Netflixovih serija kao što su Outer Banks, You i Heartstopper, isto tako ćemo morati da se oprostimo od pregršt popularnih naslova koji će svoje poslednje sezone emitovati u narednim mesecima.

To bi bilo, to, dragi fanovi...

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netflix otkazao seriju koja je postala najgledanija na svetu VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2023

U 2023. godini puno serija doživljava svoj kraj. Neke je Netflix otkazao zbog slabije gledanosti, a za neke je na red došla i poslednja sezona kojom se završava cela priča.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.