Ne želim da budem legenda

Izvor: B92, 03.Jun.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne želim da budem legenda"

Svetska muzička zvezda Sting izjavio je u intervjuu makedonskoj televiziji Telma da ne želi da ga smatraju legendom i da je samo muzičar koji voli svoj posao.

Sting, koji više od 40 godina puni stadione i muzičke sale po svetu, istakao je da pokušava da doživi svaki trenutak koji se dešava i da ne smatra da je tu da stvara legendu ili istoriju.

"Muzička legenda - to je samo izraz. Ja sam muzičar, koji ima posao. Volim svoj posao potpuno, ali ne smatram >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je to nešto specijalno. Legenda je neka vrsta mita, neka bajka. Ja sam iz realnosti i ne želim da budem legenda", rekao je Sting u ekskluzivnom intervjuu Televiziji Telma, koji će u celosti biti emitovan sutra.

Šezdesetsedmogodišnji engleski muzičar je sinoć u Skoplju, na najvećem makedonskom stadionu, publici priredio spektakularan koncert svirajući hitove stvarane decenijama, tokom solo karijere i u vreme kad je bio frontmen rok grupe Polis (The Police).

Glavni grad Severne Makedonije je treće odredište na Stingovoj evropskoj turneji, koju je započeo u Parizu, a sutra će nastaviti koncertom u Ljubljani.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.