Ne želi da ide u Hrvatsku! Džordž R.R. Martin otkrio detalje o šestom delu Igre prestola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne želi da ide u Hrvatsku! Džordž R.R. Martin otkrio detalje o šestom delu Igre prestola!

Autor epskog serijala i dalje piše.

Džordž R.R. Martin, autor "Igre prestola", još uvek piše šesti nastavak svoje epske priče, iako je istoimena  serija odavno nadmašila zaplet njegovih knjiga.

- Radim na "Vetrovima zime" i voleo bih da sam tu knjigu završio pre četiri godine, ali ja sam spor pisac, a knjiga je vrlo kompleksna. Uz to, postoji mnogo stvari koje skreću moju pažnju - rekao je on.

Jedna od tih distrakcija bila je i Martinov prikvel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Vatra i krv", knjiga koja se bavi radnjom pre one u "Igri prestola". Ovo delo iz štampe izlazi 20. novembra, iako je prvobitni plan bio da knjiga bude gotova tek nakon što se svi nastavci "Igre prestola" objave. "Vatra i krv" baviće se istorijom kuće Targarijen i obuhvataće radnju koja se odigrala 300 godina pre Neda, Deneris, Džona, Sersei...

Do you have a favorite city in the Game of Thrones universe? #gameofthronespost #gameofthrones #hbo

Објава коју дели Game of Thrones (@gameofthronespost) дана 12. Феб 2018. у 6:26 PST

Dok i dalje nema najave kada će sledeća knjiga izaći, poslednja sezona serije "Igra prestola" se upravo snima. Martin je otkrio da po prvi put neće otići na setove.

- Odlazak na setove je uvek zabavan, ali ja tamo nemam šta da radim. Bolje onda da ne idem u Hrvatsku, Španiju ili Irsku i ostanem kod kuće. Imam još dve knjige da napišem - rekao je on, aludirajući na to da "Vetrovi zime" treba da budu pretposlednja, a "San o proleću" završna knjiga serijala "Pesme vatre i leda".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.