Ne žali trud: Dragana privodi kraju plesne probe za Arenu

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 13:18

Ne žali trud: Dragana privodi kraju plesne probe za Arenu

Bliži se dan kada će Dragana Mirković izaći na veliku scenu Štark arene i muzičkim spektaklom obradovati desetine hiljada fanova na turneji Do poslednjeg daha, a regionalna muzička zvezda ništa ne prepušta slučaju, pa je tako ovih dana svakodnevno na probama za zahtevne koreografije.

Dragana je podelila snimak sa zagrevanja, na kome se jasno vidi da je i dalje u odličnoj kondiciji, a šta zapravo sprema, publika će moći da vidi 16. i 17. februara u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Mirkovićeva je uspela pre koncerata da još jednom pošalje regionalnu poruku ljubavi kada je objavila da će se odreći prihoda sa cele svoje turneje Do poslednjeg daha u korist onih kojima je to najpotrebnije.

Zahvaljujući ovom nesebičnom činu Mirkovićeve, svako ko je kupio ili će kupiti kartu za njene koncerte istovremeno postaje darodavac u misiji humanosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.