Nastup koji je zapalio scenu TLZP: Pesmu Sistem te laže publika pevala u glas (FOTO)

Izvor: B92, 01.Maj.2016, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastup koji je zapalio scenu TLZP: Pesmu "Sistem te laže" publika pevala u glas (FOTO)

Devetu epizodu treće sezone šou-programa “Tvoje lice zvuči poznato” otvorio je Đoša u imitaciji folk dive Dragane Mirković, pesmama “Opojni su zumbuli” i “Mili, mili”.

Pevačica Dragana Mirković je gost sudija u devetoj epizodi, a ujedno je bila deo nastupa i pomogla Đoši u zabavi publike u studiju i kraj malih ekrana.

Deo nastupa je bila replika spota “Opojni su zumbuli” koji je Đoša uz pomoć plesačica uspešno izveo, ali najzanimljiviji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio drugi deo nastupa kada se na sceni pojavila Dragana Mirković. Đoša je u ovom delu imao drugačiju scensku garderobu kako bi više podsećao na Draganu.

“Super si ti grejači, a to nosi svaki dobar igrač”, kazao je Ivan Ivanović.

Žiri se složio da ih je Đoša kao i uvek odlično zabavio.

Ivana Peters imitirala je evrovizijsku pobednicu Lorin.

Pored fantastitičnog kostima i koreografije, Ivana je najbolji mogući način vokalno donela pesme švedske pevačice.

Publiku je oduševila scena kada se Ivana našla na “plafonu” scene i pevala.

“Fantastično”, kazao je Vlado Georgiev.

“O pevanju nema potrebe pričati. Za tebe je Lorin bila zahtevna samo zbog koreografije. Oduševljava me što ovaj šou izvlači iz svih kandidata maksimum”, dodala je Dragana Mirković.

“Naježila sam, bilo je veoma emotivno. Malo sam se uplašila kada si bila gore. Bolje si otpevala od nje”, zaključila je Ana Kokić.

Nikola Rokvić imitirao je folk pevača Miroslava Ilića i izveo pesmu “Lažu da vreme leči sve”.

Nikola je objasnio u najavi da mu je drago što je Miroslav ostao veran sebi tokom svih godina karijere i što je gradio “šumadijski stil”.

Rokvić je upotpunosti skinuo getikulaciju Ilića, kao i način interpretacije, što je izmamilo osmeh članovima žirija.

Deo ove pesme je ikorišćen u numeri Beogradskog sindikata i ovo je bio drugi deo nastupa, a na scenu je izašla Ana Grubin.

Publika je pevala zajedno sa Anom i Nikolom refren pesme “Sistem te laže”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TLZP: Dara Bubamara odlepila na sceni! FOTO

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2016

U večerašnjoj emisiji takmičenja Tvoje lice zvuči poznato, pevačica Dara Bubamara dobila je priliku da imitira čudnog hevi metalca Merilina Mensona i potpuno je razvalila na sceni!..Ni sama Dara u večerašnjoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato nije znala kako da opiše ovog izvođača koji godinama...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.