Izvor: SEEcult.org, 03.Apr.2013, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narodni muzej na jesen, MSUB na leto 2014.

Narodni muzej u Beogradu, čija je stalna postavka zatvorena od 2003. godine, trebalo bi da bude ponovo otvoren na jesen, posle sanacije zgrade na Trgu republike, dok bi Muzej savremene umetnosti (MSU), takođe zatvoren već nekoliko godina, trebalo da bude dostupan publici na leto 2014. To je najavio 3. aprila ministar kulture i informisanja Srbije Bratislav Petković, najavljujući i skoro otvaranje stalnih postavki Istorijskog muzeja Srbije, kao i Miloševog konaka.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Otvaranje Narodnog muzeja na jesen

Izvor: Mondo, 04.Apr.2013, 13:12

Dugo očekivana rekonstrukcija zgrade stare više od stotinu godina trebalo bi da počne uskoro, a ministar kulture Bratislav Petković je obećao da će Narodni muzej biti otvoren na jesen ove godine...Prostor gde se čuva naše najvrednije umetničko blago trebalo bi, kaže ministar, već u oktobru...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.