Nakon što je Nenad Jezdić prekinuo predstavu oglasila se njegova koleginica: Osećala sam fizičku bol, pokušavam da se sastavim

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 23:15

Nakon što je Nenad Jezdić prekinuo predstavu oglasila se njegova koleginica: "Osećala sam fizičku bol, pokušavam da se sastavim"

Glumica otvoreno progovorila o neprijatnostima.
Glumac Nenad Jezdić godinama izvodi monodramu "Knjiga o Milutinu", koja je osvojila srca publika i stekla status kultne izvedbe. U medijim se, pre nekoliko dana, pojavio video sa jednog igranja ove predstave, na kojem je Jezdić bio primoran prekinuti predstavu. Razlog tome bilo je neprikladno ponašanje jedne gledateljke. Ona je u toku predstave koristila telefon, a glumac je zaustavio svoj monolog i obratio se direktno njoj, skrenuvši joj pažnju na pozorišni bonton.
Ovaj gest, nagnao je i glumicu Vesnu Stanković, da se oglasi i na svom Fejsbuk profilu.
Ona je odlučila da podeli slične neprijatnosti koje je ona doživljavala tokom svoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.