Najveći ženski bend u istoriji se vraća: Evo gde će sve nastupati nakon 11 godina

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 08:52

Najveći ženski bend u istoriji se vraća: Evo gde će sve nastupati nakon 11 godina

Njih pet pokorile su svet devedesetih, a zajedno su poslednji put nastupile pre 15 godina na zatvaranju Olimpijskih igara.

Nakon šest meseci tajnih pregovora koji su uključivali sastanke pod okriljem noći, telohranitelje i laganje medijima, sada je i službeno- The Spice Girls, jedna od najpoznatijih ženskih grupa u istoriji ponovo se okuplja i to povodom svoje 30. godišnjice. I to nije sve, ovaj put im se, po prvi put nakon 15 godina priključuje i peta spajsica Viktorija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bekam, a grandiozni nastup pripremaju za jedan od najvećih festivala u Velikoj Britaniji -Glastonbury i to za glavnu Pyramid pozornicu.

The Spice Girls u paketu će odmah snimati i dokumentarac o sebi, a za prava se žestoko bore, pišu britanski tabloidi, Netflix i Apple TV. Dokumentarac će imati više epizoda, uključivati nikad viđene snimke iz prošlosti i naravno intervjue te nove nastupe.

"Rasporedi su im ludački popunjeni, i teško ih je uopšte okupiti u istoj prostoriji, ali sada se druže više nego ikad, još od prošlog zajedničkog nastupa na otvaranju Olimpijskih Igara u Londonu 2012. godine.

Ipak, novi materijal neće snimati, dakle izvodiće samo svoje hitove, a Viktorija je zasad pristala tek na jedan pravi veliki nastup, i to baš na Glastonburyju, što je, tvrdi izvor, posebno oduševilo Dejvida Bekama i njihovo četvoro dece.

Spajsice inače nastupaju, ali bez Viktorije, a zadnji put su pred publiku izašle u maju i junu pre četiri godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.