Najveće interesovanje za BEOGRADSKI koncert na celoj turneji NIKA KEJVA: Proširen kapacitet Arene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveće interesovanje za BEOGRADSKI koncert na celoj turneji NIKA KEJVA: Proširen kapacitet Arene!

Kejvov nastup iz 2008. proglašen je koncertom godine u Srbiji.

Koncert "Nick Cave & The Bad Seeds" koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje. Iako je ostalo još nešto više od mesec dana do koncerta, ceo planiran kapacitet je rasprodat a zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su ostali bez ulaznica, kapacitet se proširuje na gornje tribine (nivo 400).

Veliki koncert deo akcije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Obnovimo sebe, podignimo Stupove"

Ulaznice za nivo 400 po ceni od 2.990 dinara su na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

"Nick Cave and the Bad Seeds" održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

Prethodni nastup "Nick Cave and the Bad Seeds"-a u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Nik Kejv više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova.

Nik Kejv u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Vorenom Elisom kao i bendom koji čine Martin Kejsi, Tomas Vidler, Džim Sklavunos, Konvej Sevidž, Džordž Vjestica i Leri Malins.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rasprodat Kejv, dodatne ulaznice

Izvor: SEEcult.org, 21.Sep.2017

Koncert Nika Kejva i Bed Sids (Nick Cave & The Bad Seeds) u Kombank areni u Beogradu, zakazan za 28. oktobar, rasprodat je, a zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih obožavalaca, kapacitet je proširen na gornje tribine. Prema navodima organizatora, beogradski koncert Kejva i Sidsa...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.