Najtraženiji memoari na svetu mogli bi da postanu TV serija FOTO

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 16:45

Najtraženiji memoari na svetu mogli bi da postanu TV serija FOTO

Knjiga "The Woman in Me" pop zvezde Britni Spirs oborila je rekorde prodaje, a uskoro bi mogla da bude pretočena i u film.

Izvori u SAD-u tvrde da je pokrenut rat ponudama kako bi se njena priča prikazala na ekranu.

Njena kompanija za upravljanje CAA dobila je ponude da njene memoare pretvori u TV seriju, igrani film ili čak dokumentarac. Već su snimljena dva dokumentarca o Britninom životu koji su pratili pokret #FreeBritney.

Knjiga pokriva život Britni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Spirs, uključujući njenu romansu sa Džastinom Timberlejkom, koja je uključivala tajni pobačaj, njen težak odnos sa porodicom i njene bitke za mentalno zdravlje.

Pokazalo se da je u pitanju eksplozivno štivo te Britni već planira drugu knjigu koja će biti objavljena sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.