Najnoviji trejler za film Seks i grad 2

Izvor: Kontra magazin, 09.Apr.2010, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji trejler za film ''Seks i grad 2''

Pogledajte najnoviji trejler za film ''Seks i grad 2''. Iako se zaplet novog dela drži u strogoj tajnosti, ono što je sigurno jeste da ovaj film ponovo okuplja Saru Džesiku Parker, Kim Katral, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis, koje su se proslavile igrajući četriri najbolje prijateljice Keri, Samantu, Mirandu i Šarlot u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena. U novom filmu će im se pridružiti Majli Sajrus, Lajza Mineli i Penelope Kruz. Scenario i režiju filma još jednom potpisuje Majkl Patrik King. Premijera filma ''Seks i grad 2'' je zakazana za 01. jun u Sava centru a na redovnom bioskopskom repertoaru se nalazi od 03. juna, 2010.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sočni detalji iz filma "Seks i grad 2" u novom trejleru

Izvor: Svet, 09.Apr.2010

Napokon je širom sveta prikazan novi trejler za fim "Seks i grad 2". Drugi trejler otkriva sočne pojedinosti iz novog filma. Glavna protagonistkinja priče, Keri Bredšou u drugom delu odlazi sa svojim najboljim prijateljicama, Samantom, Mirandom i Šarlot u Abu Dabi gde ih čekaju mnoge avanture....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.