Najbolji vokal današnjice: Njene pesme su odbile Rijana, Adel i Bijonse, ali ona će ih ipak objaviti

Izvor: B92, 07.Jan.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji vokal današnjice: Njene pesme su odbile Rijana, Adel i Bijonse, ali ona će ih ipak objaviti

Talentovana australijska pevačica Sija posle skoro deset godina solo karijere sa pretposlednjim albumom “1000 Forms of Fear“ dobila je svetsku slavu.

Debitantski album Sija je predstavila svetu još 1997. godine koji je izdala nezavisna izdavačka kuća “Flavoured“, a album je nosio naziv “OnlySee“.

Pevačica je dostigla svetsku slavu prošle godine kada je izašao njen singl “Chandelier“ koji je dospeo na vrhove top lista širom planete.

Najnoviji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << album “This is Acting“ koji će se pojaviti 29. januara ove godine sastavljen je od pesama koje su drugi pevači odbili.

Sija je do sada predstavila pesme “Alive“, “Birds set free“ (obe su pisane za Adel), “One Million Bullets“ i “Cheap Thrills“ koja je ponuđena Rijani.

Danas je izašao novi singl pod nazivom “Reaper“ koji je, kako prenosi američki “Bilbord“, bio predviđen za novi album Rijane “ANTi“, ali je pevačica u poslednjem trenutku pesmu skinula sa liste albuma.

“Pesma mi ništa ne znači. Znam da ružno zvuči, ali nisam emotivno vezana za nju. Mislim da je zabavna pesma. Meni se nije dopala, ali mom menadžeru se toliko sviđa da sam je stavila na album“, izjavila je Sija.

Pesme na albumu “This is Acting“, kako je objasnila Sija, nisu njene omiljene, već ih je spojila jer je drugi izvođači nisu hteli, a njoj je bilo žao da se nikad ne objave.

*

*

*

*

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.