Najbolji ukusi Srbije i regiona 1. jula na Sava Promenadi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:24

Najbolji ukusi Srbije i regiona 1. jula na Sava Promenadi

Peti Good Food & Wine festival okuplja 100 izlagača iz Srbije i regiona u Beogradu

Peti Good Food & Wine festival, okupiće blizu 100 izlagača iz Srbije i regiona na beogradskom keju Sava Promenada 1. jula u organizaciji Centra Spektar uz podršku Ministarstva turizma i omladine.  Na manifestaciji koja se ove godine održava pod sloganom „Mesto dobrih ukusa“ i afirmiše privredne i turističke potencijale naše zemlje i regiona, tradicionalno će biti dodeljena priznanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljim proizvođačima, po izboru medijskog žirija. 

Ulaz na festival je besplatan a posetioci će imati priliku da 1. jula od 14 časova uživaju u degustaciji vina, domaćih rakija, organskim sokovima, pršuti, sirevima i drugim delikatesima. Ljubitelji vina i dobrog zalogaja će moći da kupe proizvode po sniženim cenama, da se zabave uz različite sadržaje tokom celog sajamskog dana, dok će najsrećnij posetioci osvojiti vredne nagrade u okviru tombole koja će biti organizovama od 18h na Sava Promenadi.

Subota, 01. jul

14.00 - 23.00 - Sajam tradicionalne hrane i vina domaćih proizvođača iz regiona, uz degustacije,

radionice i predavanja na temu hrane i pića (food styling - aranžiranje hrane, slaganje vina i hrane i dr.)

14.00 - 22.00 - Izložba hleba „Hleb naš nasušni“

15.00 - Sajam, svečano otvaranje za medije, dodela plaketa Good Food & Wine najboljim proizvođačima hrane i pića i institucijama

18.00 – 19.00 - Nagradna tombola za posetioce festivala

19.00 – 23.00 – Kulturno-umetnički program (tamburaši, pevači, folklorni ansambli...)

„Good Food & Wine festival“ je dobitnik prestižnog priznanja „Zvezda Beograda“ za 2021. godinu kao jedna od najboljih manifestacija koju je u toj godini podržao Grad Beograd. Festival tradicionalno organizuje Centar Spektar uz podršku Ministarstva turizma i omladine, uz brojne partnere iz Srbije i regiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.