Najbolji Netfliksovi trileri: Odgledaćete ih u jednom dahu VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 08:22

Najbolji Netfliksovi trileri: Odgledaćete ih u jednom dahu VIDEO

Ako volite filmove koji su napeti i nepredvidivi, ova lista je idealna za vas.

Psihološki trileri bave se misterijama i mračnim uglovima ljudskog uma, a značajan deo radnje obično se odvija u glavama glavnih likova. Izabrali smo za vas najbolje među njima, koje trenutno možete gledati na Netfliksu.

The Snowman

Prvi film na listi donosi zanimljivu priču u kojoj je glavni lik detektiv Hari Hol, već dobro poznat vernim čitaocima krimi romana Džoa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nesboa. U ovom slučaju, Hol istražuje slučaj nestanka žene čiji je šal pronađen omotan oko vrata neobičnog i zastrašujućeg snežaka.

God's Crooked Lines

Ako vam se dopao Shutter Island, ovaj španski film iz 2022. bi mogao biti najbolji izbor za vas. Radnja je smeštena u psihijatrijsku ustanovu, gde se žena, privatni detektiv, javlja da istraži misteriozno ubistvo.

Fractured

Ovaj film vam je možda izmakao ispod radara, ali ga ne stavljamo na našu listu bez razloga. Veoma neizvesna radnja počinje kada šestogodišnja ćerka mladog para zadobije povredu, nakon čega je roditelji odvode u bolnicu. Međutim, tamo se dešava nešto čudno, a majka i ćerka nestaju bez traga.

The Weekend Away

Priznajemo da smo s ovim filmom bili malo subjektivni – uglavnom je zaslužio svoje mjesto na listi jer se radnja odvija u Hrvatskoj. Prijatna lokacija, ali neprijatni događaji za ženu koja je optužena za ubistvo svog najboljeg prijatelja. Dok pokušava da dokaže svoju nevinost, na videlo izlazi uznemirujuća tajna.

Zodiac

Na kraju liste dodajemo poznati filmski klasik o crtaču iz San Franciska koji postaje detektiv amater opsednut pronalaženjem Zodijakovog ubice, neidentifikovane osobe koja svojim ubilačkim pohodom teroriše severnu Kaliforniju. Ako ga još niste gledali, pravo je vreme da to učinite, a ako jeste – ponovo uživajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.