Nagrađeni filmovi na 12. konkursu KEF

Izvor: NaDlanu.com, 04.Dec.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni filmovi na 12. konkursu KEF

Kratki film pod nazivom "Help" u proizvodnji Udruženja "Šta hoćeš" dobio je prvu nagradu na ovogodišnjem konkursu za kratke elektronske forme (KEF), koji je već 12. put organizovao Kulturni centar Reks u Beogradu.

Autori su ove godine imali zadatak da u kratkoj elektronskoj formiodgovore na temu "Kako se u nastaloj i produženoj krizi snalazežene, na koje redovno pada i najveći teret restrikcija inemaštine".Druga nagrada dodeljena je filmu "Žena u krizi" Jana Predana Zvonara,a treća Sladjani Rackov za film "Švorcbus".Na konkurs za radove elektronskih umetnosti u trajanju do 30 sekundiza ovogodišnji KEF (www.kef.rs) stiglo je 26 originalnih radova, kojeje ocenjivao žiri koji su činili filmska rediteljka ČarnaRadoičić, Nebojša Milikić iz Kulturnog centra Reks i umetnik ipejzažni arhitekta Aleksandar Bobić.Svi radovi koji su ušli u zvaničnu konkurenciju biće prikazani naizložbama i festivalima ženskog stvaralaštva u zemlji i regionu,kao i na radionicama i prezentacijama koje organizuje KEF.BEOGRAD, 4. decembra 2011. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nagradjeni filmovi na 12. konkursu KEF

Izvor: Beta, 04.Dec.2011

BEOGRAD, 4. decembra 2011. (Beta) - Kratki film pod nazivom "Help" u proizvodnji Udruženja "Šta hoćeš" dobio je prvu nagradu na ovogodišnjem konkursu za kratke elektronske forme (KEF), koji je već 12. put organizovao Kulturni centar Reks u Beogradu...Autori su ove godine imali zadatak da u kratkoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.