Izvor: SEEcult.org, 17.Nov.2010, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade Kolarčeve zadužbine

Francuski kulturni centar, profesori Radivoje Mikić i Zdravko Kučinar i vajar Dušan Petrović, ovogodišnji su dobitnici nagrada Kolarčeve zadužbine, koje će svečano biti uručene 21. novembra, uz muzički program u kojem učestvuju mecosopran Laura Magdalena Skripkaru iz Rumunije i Metropolitan kvartet iz Beča. Na skupu povodom 132 godine Kolarčeve zadužbine biće uručene i plakete za izuzetan doprinos programskoj delatnosti, kao i godišnja nagrada Galerije Zadužbine Ilije M. Kolarca za najbolju izložbu u protekloj sezoni.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Kolarčeva zadužbina obeležava 132-godišnjicu

Izvor: Glas javnosti, 18.Nov.2010, 07:07

BEOGRAD - Povodom 132 godine postojanja Zadužbine Ilije M. Kolarca, u nedelju se održava Godišnji skup na kome će biti dodeljene godišnje nagrade saradnicima Kolarčeve zadužbine, najavljeno je iz te ustanove kulture...Odlukom Odbora Zadužbine, godišnje nagrade Kolarčeve zadužbine za izvanredne...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.