Nagrada Kventinu Tarantinu

Izvor: S media, 22.Dec.2009, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Kventinu Tarantinu

Američki režiser Kventin Tarantino dobitnik je nagrade koja nosi ime ugledne britanske filmske kritičarke "Dilis Pauel" koje dodeljuje londonsko udruženje filmskih kritičara.

Režiser "Petparačkih priča", "Prokletnika" i serijala "Kill Bill" nagradu za izuzetan doprinos kinematografiji primiće na ceremoniji 18. februara u Londonu, objavio je Bi-Bi-Si. "To je ogromna čast", izjavio je Tarantino. "Uvek sam uživao da sa filmskim kritičarima diskutujem o mom radu". >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Najviše nominacija, sedam, za nagrade londonskih kritičara dobio je britanski film "An Education", uključujući nominaciju za glumicu godine koju je dobila Keri Maligan. "An Education" je nominovan i za najbolji britanski film, Alfred Molina za mušku epizodnu ulogu, Rosamund Pajk i Olivija Vilijams za žensku epizodu, a Nik Hornbi za scenario.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kventinu Tarantinu nagrada londonskih kritičara

Izvor: NaDlanu.com, 22.Dec.2009

LONDON, 22. decembra 2009. (Beta) - Američki režiser Kventin Tarantino dobitnik je nagrade koja nosi ime ugledne britanske filmske kritičarke "Dilis Pauel" koje dodeljuje londonsko udruženje filmskih kritičara. Režiser "Petparačkih priča", "Prokletnika" i serijala "Kill Bill" nagradu za izuzetan...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.