Na balu u Novom Sadu koncert za Dan grada (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jan.2023, 15:03

"Na balu u Novom Sadu" koncert za Dan grada (AUDIO)

„Na balu u Novom Sadu“ naziv je koncerta koji će biti organizovan na Dan grada – 1. februara u Gradskoj koncertnoj dvorani u 20 časova. U jednočasovnom programu publika će imati priliku da uživa u delima poznatih muzičkih velikana kao što su: Johan Štraus, Čajkovski, Korsakov, Verdi i drugi. Organizatori su najavili i kompozicije koje će se prvi put izvesti u našem gradu.

Koncertni program je veoma dinamičan i žanrovski razuđen, kaže za naš radio operska solistkinja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zorica Belić.

Operska solistkinja Belić na koncertu će pevati osam arija i, kako kaže, očekuje od publike da uživa u koncertu, dodajući da je novosadska publika naviknuta na visoku ponudu kulturnog programa.

Publika će uživati i u ariji iz Verdijevog Trubadura, Masneovoj elegiji, ariji iz Pučinijeve opere „Đani Skiki“ (Gianni Schicchi), najavljuje sopran Belić.

Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je besplatan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Na balu u Novom Sadu“: Velikani muzike na repertoaru koncerta povodom Dana grada

Izvor: Danas, 30.Jan.2023

„Na balu u Novom Sadu“ naziv je koncerta koji će biti organizovan na Dan grada – 1. februara u Gradskoj koncertnoj dvorani od 20 časova. U jednočasovnom programu publika će imati priliku da uživa u delima poznatih muzičkih velikana kao što su: Johan Štraus, Čajkovski, Korsakov, Verdi i...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.