Na Netfliks stigao prednastavak popularne serije Kuća od papira VIDEO

Izvor: B92, 31.Dec.2023, 09:13

Na Netfliks stigao prednastavak popularne serije "Kuća od papira" VIDEO

Na Netfliks je stigao Berlin, dugo očekivani prednastavak španske hit-serije "Kuća od papira", a prve reakcije gledaoca su obećavajuće.

Prednastavak jedne od najpopularnijih serija na Netfliksu prati Berlina, favorita fanova i starijeg brata Profesora, koji je u "Kući od papira" vodio tim pljačkaša.

U novoj seriji Berlin je na samom vrhuncu svoje kriminalne karijere i još uvek ne zna da ima rak. Poznati pljačkaš sa svojim timom sprema se za veliku pljačku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dijamanata u Parizu, vrednu 44 miliona evra.

Na seriji su radili kreator "Kuće od papira" Aleks Pina i Ester Martinez Lobato. Glavne uloge igraju Pedro Alonso, Tristan Uloa, Mišel Džener, Begonja Vargas, Hulio Penja Fernandez i drugi.

Prve reakcije su obećavajuće, ali serija ipak nije uspela da izbegne negativne komentare na društvenim mrežama.

"Upravo sam pogledao seriju do kraja. Ovo je remek-delo. Mnogo ljudi ga je podcenilo, i ja sam bio među njima, ali ovo je najbolji prednastavak koji su mogli da smisle i već postoje naznake za drugu sezonu", napisao je jedan oduševljeni fan.

"Berlin mi je zanimljiviji i intrigantniji od "Kuće od papira", napisao je drugi.

Deo gledaoca bio je negativniji u svojim kritikama. "Imam osećaj da gledam sapunicu s delićima pljačke, posutu mačizmom. Izbegavajte", rekao je jedan fan na Redditu.

"Ovo je tako glupo. Ubili su lika i onda su shvatili da je favorit fanova, pa sad žele da rebrendiraju mrtvog čovek", dodao je drugi.

Berlin trenutno ima ocenu 7.7 na IMDb-ju, dok ga je publika ocenila sa 85% na Rotten Tomatoesu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.