Na Netfliks stigao film zbog kog se publika zgrozila VIDEO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 10:37

Na Netfliks stigao film zbog kog se publika zgrozila VIDEO

Na Netfliks je nedavno stigao dokumentarni film "Lover, Stalker, Killer", koji je postao pravi hit za manje od nedelju dana, a trenutno ima ocenu 100 odsto od kritičara i 74 odsto od publike.

Film prati priču mehaničara Dejva Kroupa koji se, nakon prekida veze sa majkom svoje dece, preselio u grad Omahu, u saveznoj državi Nebraski. Odlučio je da otvori profil na onlajn-stranici za upoznavanje, ne sluteći da će njegova romantična avantura završiti tragično.

Kroup >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 2012. godine napravio profil na stranici “Plenty of Fish”, gde je upoznao Šanu Liz Goljar. Iako su odmah kliknuli, Kroup nije želeo ozbiljnu vezu zbog nedavnog rastanka sa suprugom. Istovremeno, Kroup je izlazio sa drugom ženom Kari Farver, koju je upoznao u svojoj auto-mehaničarskoj radionici.

Sve se zakomplikovalo kad se Šana Goljar pojavila kod Kroupa dok je Kari Farver bila u njegovom stanu. Uprkos tome Kari Farver je rekla da joj ne smeta što Kroup izlazi s drugom ženom. Međutim, situacija je postala problematična kad je Kroup dobio preteće poruke od Kari Farver nakon što ju je ostavio.

Napetost je kulminirala požarom u kući Šane Goljar, u kojem su stradali njeni ljubimci. Iako je Kroup zatražio pomoć policije, situacija nije rešena. Kasnije se otkrilo da je Šana Goljar bila kriva za poruke i požar i da je ubila Kari Farver. Šana Goljar je osuđena na doživotnu robiju bez mogućnosti pomilovanja 2017. godine.

Film je naišao na pozitivne reakcije publike, koji su ga pohvalili na društvenim mrežama. Jedan korisnik na Reditu istakao je da je film dobar podsetnik na prisutnost poremećenih ljudi u svetu, dok je drugi izrazio zgranutost zbog situacije i pohvalio dokumentarac.

Ipak, bilo je mnogo onih koji su se zgrozili kada su videli kako protiče radnja filma.

"Užas, naježila sam se. Mislim da nije trebalo ovo da vidim."

"Žena ubica u poslednje vreme je sve više, to mi se ne dopada."

"Zaista ima mnogo bolesnih ljudi, ali ovo je previše", glasio je samo jedan od komentara na društvenoj mreži "Iks".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.