NOVI KONCERT DEČJE FILHARMONIJE

Izvor: Vesti.rs, 12.Avg.2010, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI KONCERT DEČJE FILHARMONIJE

Nakon uspešno održanog Novogodišnjeg gala koncerta na kome su se predstavili izabrani članovi Dečje filharmonije zajedno sa velikim kolegama, poznatim ličnostima među kojima su nastupili Ogi Radivojević, Zana, Dragoljub Đuričić, Teodora Bojović, Sanja Ilić Balkanika i drugi, mladi talenti su prilično uzburkali javnost.

Ovih dana počele su pripreme za novi, jesenji, još atraktivniji koncert, nazvan „Amerikanac u Beogradu“ koji će se održati 9. septembra u Kolarčevoj zadužbini.

Zvezda večeri biće poznati američki koncertni violista Brett Deubner, jedan je od najuzbudljivijih i najangažovanijih solo-umetnika današnjice, umetnik koji nastupa u koncertnim dvoranama širom sveta. Brett Deubner sa članovima Dečje filharmonije, kroz interakciju sa publikom u intimnom i energetskom dijalogu odlične muzike, donosi maštu, intenzitet i strast na koncertni podijum.
Njihova kombinacija predstavlja pravo koncertno zadovoljstvo koje ne treba propustiti!






Povezane vesti

Dečija filharmonija priprema kocert

Izvor: Glas javnosti, 13.Avg.2010, 07:13

BEOGRAD- Dečja filharmonija počela je pripreme za novi, jesenji koncert "Amerikanac u Beogradu" koji će se održati 9. septembra u Kolarčevoj zadužbini, saopštila je Beogradska filharmonija...Zvezda večeri biće poznati američki koncertni violista Bret Deubner, jedan je od najuzbudljivijih i...

Nastavak na Glas javnosti...