NOSTALGIJA DRMA! Okupila se čitava ekipa serije Melrouz plejs posle 20 godina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOSTALGIJA DRMA! Okupila se čitava ekipa serije Melrouz plejs posle 20 godina! (FOTO)

Čekali smo svaku epizodu.

Devedesetih su i mnogi Srbi pratili američku seriju "Melrouz Plejs", a glumica Dafne Zuniga je probudila tešku nostalgiju u fanovima objavivši fotku s ekipom serije čak 20 godina posle završenog emitiranja.

"Naletela sam na neke prijatelje u Njujorku", napisala je glumica uz fotku i dodala u heštegove reči "zauvek prijatelji".

Na fotografiji su se uz Dafne (Džo) okupili Džozi Bize (Džejn), Lora Lejton (Sidni), Dag >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Savant (Met), Andrju Šu (Bili) i Kortni Torn-Smit (Alison).

"Vau, volim, volim, volim", "Presrećan sam što vas vidim zajedno", "Ovo je odlično, obožavao sam tu seriju", "Okupljate li se ponovo?", bili su neki od komentara.

Објава коју дели Daphne Zuniga (@daphnezuniga) дана 26. Нов 2019. у 8:09 PST

"Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.