NIMUS 2014 – “MUZIKA JUBILEJA”

Izvor: kult-URA.com, 24.Okt.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIMUS 2014 – “MUZIKA JUBILEJA”

 

40. Internacionalne Niške muzičke svečanosti u godini jubileja biće održane u periodu od 30. oktobra do 14. novembra u Nišu. Svečano otvaranje biće održano u sali Niškog simfonijskog orkestra sa početkom u 20h, kada će nastupiti pijanista Boris Kraljević u pratnji Niškog simfonijskog orkestra i Niškog kamernog hora. Na otvaranju će za dirigentskom palicom biti Luka Testa iz Italije, a izvodiće se dela Betovena.
Tokom ovogodišnjih Niških internacionalnih muzičkih svečanosti nastupiće solisti: Emanuel Pai, Boris Kraljević, Juri Revič, Branka Parlić, Jovan Kolundzija, Miša Dacić, Ivan Novaković, kao i Trio “Anima”, Trio “Masala” i mnogi drugi.
 
PROGRAM:
Četvrtak,...

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.